Image

Vile cu un consum redus de energie: costurile de întreţinere lunare sunt mici datorită materialelor şi izolaţiilor de bună calitate cât şi a contorizării individuale a fiecărui vile.

Antracit Residence VIII - Cartier Mesteacanului:
Otopeni, int. Mesteacanului nr. 16 – 16H
0730.44.89.44

contact@antracit.ro

© 2021 Antracit Residence

Antracit Residence 8 Mesteacanului – primul si singurul proiect din Otopeni „Green Homes pre certified by RoGBC”

Cartierul Antracit 8 – Mesteacănului este compus din 15 vile individuale, „green homes”, cu panouri fotovoltaice DualSun cu o garantie de 25 de ani, inverter Huawei cu garantie de 10 ani, cu pompe de caldură aer-apă Mitsubishi Zubadan, pregatire case smart, vile cu 5 sau 6 camere, 4 bai, cameră depozitare, 2 locuri de parcare in curte. Vilele tip B dispun de garaj auto pentru o masina si o motocicleta.

Iți poti controla casa din telefon, vilele Antracit 8 au sistem fotovoltaic smart cu wi-fi cu economii de până la 8.000 KW pe an în varianta de echipare oferită standard, pompă de caldură Mitshubishi Zubadan aer-apă cu boiler încorporat de 200 litri, pregatire pentru iluminat smart, încalzire în pardoseală in toata casa cu garantie de 30 de ani, termostate inteligente cu wi-fi de la Salus în fiecare cameră pentru un consum redus de energie, pregatire aere conditionate cu wi-fi, pregatire pentru camere de supraveghere si alarmă.

Terenul total al vilelor are o suprafată cuprinsă intre 288 si 623 mp in functie de timpul vilei.

Detalii despre finisaje si video cu vilele le regăsiți in secțiunea de Finisaje