Image

Vile cu un consum redus de energie: costurile de întreţinere lunare sunt mici datorită materialelor şi izolaţiilor de bună calitate cât şi a contorizării individuale a fiecărui vile.

Antracit Residence VIII - Cartier Mesteacanului:
Otopeni, int. Mesteacanului nr. 16 – 16H
0730.44.89.44

contact@antracit.ro

© 2021 Antracit Residence

Antracit Residence 8 Mesteacanului – primul si singurul proiect din Otopeni „Green Homes pre certified by RoGBC”

Cartierul Antracit 8 – Mesteacănului este compus din 15 vile individuale, „green homes” si smart, cu panouri fotovoltaice DualSun cu o garantie de 25 de ani, inverter Huawei cu garantie de 10 ani, cu pompe de caldură aer-apă, vile cu 5 sau 6 camere, 4 bai, cameră depozitare, 2 locuri de parcare in curte. Vilele tip B dispun de garaj auto pentru o masina si o motocicleta.

Iți poti controla toată casa din telefon, vilele Antracit 8 sunt smart, au sistem fotovoltaic smart cu wi-fi cu economii de până la 8.000 KW pe an în varianta de echipare oferită standard, pompă de caldură Mitshubishi Zubadan aer-apă cu boiler încorporat de 200 litri, pregatire pentru iluminat smart, yală de acces smart cu acces de la distantă, încalzire în pardoseală in toata casa cu garantie de 30 de ani, termostate inteligente cu wi-fi de la Salus în fiecare cameră pentru un consum redus de energie, pregatire aere conditionate cu wi-fi, pregatire pentru camere de supraveghere si alarmă.